Новости
поздравления с новорожденнымЗаблуда око 50%?
Сви нас питају коју фолију да ставе по ,,закону", а ми им говоримо 30%, а то је неприметно, а када кажемо 50% ви мислте да је то много тамно.
У ствари и није толико и испод можете погледати да је то незнатна разлика и тек када се залепи 60% онда се тек примећује затмњеност.
Наша препорука 50% или 60% на возачким и сувозачким, а путничка и задња шоферка да се залепи фолија са 80% затамњености.
На предњу шоферку лепимо искључиво провидну фолију са 0% затамњености и 99% заштите од УВ зрака.
ФТ

 Посетите наш Instagram на којем можете видети фотографије, кратке видео снимке и разне догодовштине с посла.

Редовно смо почели да снимамо и ово је наш последњи видео у којем брзински постављамо фолију на стакла, а и облепљујемо ауто. 

Pretpostavljamo da do sada niste culi da postoji zastitna folija za vozila, a mi vam danas predstavljamo kratak video snimak u kojem smo postavili zastitnu foliju na automobil.
Folija je providna, troduplo deblja od folije za presvacenje, otporna na kamenčiće, ogrebotine itd.

Kada se postavi providna folija, ona upija sitne ogrebotine koje možete videti na 1.33 i nestaje na 2.52, potpuno je providna, farba dobija visoki sjaj.
Zaštitnu foliji preporučujemo da se zalepi na novije automobile koji nisu više puta polirani, može i na starija vozija pod uslovom da je farba na mestu.
Zakazivanje na telefone: 065 356 22 99

FT


Игром случаја смо се нашли на правом месту у право време, тако да смо добили шансу да посетимо највећу мото трку у Европи, MotoGp у Sachsenring надомак Chemnitz-a.
Први дан су се одржале припреме и њушкање стазе, слушао се моћан звук мотора од којег се оштећује слух, а други дан коначан обрачун моториста и јака
трка,  резултат можете пронаћи овде.  

Захваљујемо се екипи из Мотула која нам је омогућила да ово забележимо и посетимо, а и нашем брату Ивану Ивановићу - Ђусу.
Фоткице и снимак су испод.

ФТ